UA-118641233-1
اندونزی

اُدانگ بلادو

میگو در سس بلادو

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا کشور اندونزی – بلادو یک سس جادویی است که مزه آن بسته به چیزی که همراهش کنید فرق خواهد کرد، طعم فلفل چیلی موجود در آن گرمی و خوشمزگی خاصی به غذا می دهد و برای شما نیز احساسی عالی همراه خواهد داشت.

آفریننده آن هم صدا می‌شود و میگویند عاشقت هستند. شما جایی نمی توانید از انواع ماهی ها و یا مرغ و سبزیجات مانند بادمجان سیب زمینی تخم مرغ یا توسعه استفاده کنید اگر از تخم مرغ یا تخم مرغ استفاده می کنید شخص را درست قبل از سرو غذا روی مواد بریزید تمام چیزی که این فضا نیاز دارد یک همراه ساده مانند خیار ورقه شده است

مواد لازم برای تهیه ادانگ بلادو:

۵ تا ۶ عدد پیازچه خرد شده
یک عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
۳۰۰گرم فلفل چیلی قرمز درشت باشد
سه قاشق غذاخوری روغن نباتی
 شکر ۲ قاشق غذاخوری
 2 قاشق غذاخوری نمک
 آب یک عدد لیمو ترش
 روغن کافی برای سرخ کردن غوطه ور
 حدود یک کیلوگرم شاه میگو پاک شده

 

پیاز شالوت و گوجه فرنگی را به مدت ۵ ثانیه در غذاساز مخلوط کنید. سپس چیلی‌ها را اضافه نمایید. مدت کوتاهی آنها را مخلوط کنید تا خمیری کاملا نرم شود. وک را روی حرارت متوسط گذاشته و روغن را همراه با سس چیلی شکر و نمک اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه مواد را تفت دهید.

گاهی اوقات آنها هم هم بزنید کم کم بوی چیلی ها به مشام خواهد رسید و نیز غلیظ تر شده و به رنگ قرمز پررنگ در خواهد آمد آبلیمو را همراه پتای (درصورت استفاده) به سس اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.

روغن زیادی در یک ماهی تابه بریزید و میگوها را کمی در آن سرخ کنید و بعد روی دستمال یا کاغذ تمیز گسترده تا روغن اضافی آنها گرفته شود. بلادو  را دوباره گرم کنید و میگو را چند لحظه کوتاه در سس تفت بدهید و سپس همراه چند خیار ورقه شده سرو کنید.

 

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن