آمریکای جنوبی

امپنادا

آمریکای جنوبی؛ دستور غذا از ایوان کوترا

مادربزرگم همیشه به من سفارش می‌کرد در آشپزخانه کمک کنم، چون اگر کسی دستی در تدارکات آشپزی داشته باشد، بهترین قسمت غذا نصیبش می‌شود.

به تعداد 12 تا 15 عدد «امپنادا»

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا؛ آمریکای جنوبی- سخن درباره محل اولیه «امپنادا» است. انواع گوناگونی دارد با خمیرهای مختلفی درست می‌شود. «امپنادا» میان‌وعده‌ای به تمام معناست. با انواع پنیرهای چیلی، گوشت، ماهی تن، میگو، سبزیجات، تخم‌مرغ و زیتون پر می‌شود. در فر پخته و یا در روغن سرخ می‌شود.

مواد لازم برای تهیه امپنادا:

3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
130 گرم کره
200 گرم پیاز خردشده
200 گرم پیازچه خرد شده
2/1 قاشق چایخوری پودر فلفل
یک کیلوگرم گوشت گوشت چرخ کرده (نه خیلی کم چرب)
250 میلی لیتر عصاره گوشت داغ
3 قاشق غذاخوری شکر
نمک
یک قاشق چایخوری پاپریکای شیرین
2/1 قاشق چایخوری دارچین
یک کیلوگرم خمیر پای
آرد ساده
مشتی زیتون سبز خرد شده
130 گرم کشمش سبز
3 عدد تخم‌مرغ آب پز پوست کنده و درشت خرد شده
پودر زیره
کره اضافی آب شده

روغن و کره را در تابه‌ای چدنی و روی حرارت ملایم داغ کرده و پیاز و پیازچه را در آن تفت دهید تا پیاز شفاف شود.

پودر فلفل و بعد گوشت را اضافه کنید. همه را با هم تفت دهید تا گوشت رنگ بگیرد و بعد عصاره گوشت داغ را روی آن بریزید. بگذارید آرام بجوشند تا آب آن کشیده شود. شکر و نمک، پاپریکا، دارچین، سیر له شده و کمی آب را درون ظرف بریزید.

مواد را روی حرارت ملایم بپزید تا آب غذا کامل کشیده شود. سپس بگذارید سرد شود.

فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. از خمیر به اندازه یک گلوله برداشته و به دایره‌های 10 تا 15 سانتیمتر پهن کنید. دو طرف آن را آرد بزنید. یک قاشق پر از مایه گوشت را وسط خمیر گذاشته، کمی زیتون، تخم‌مرغ و کشمش روی آن قرار دهید.

خمیر را از وسط تا کنید و دور تا دور لبه‌های آن را تا کنید و با انگشت فشار دهید تا خوب به هم بچسبد. «امپنادا»ها را در سینی چیده و با برس روی آن را کره‌آب شده بمالید. به مدت 25 دقیقه و یا تا زمانیکه طلائی رنگ شوند آنها را بپزید.

امپنادا
امپنادا

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن