مجارستان

اشترودل آلبالو و پنیر خامه‌ای مادربزرگ

دستور غذا از ژانل بلوم

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذا–کشور مجارستان دستور پخت ترکیب خوشمزه از آلبالو و پنیر، پیچیده شده در نان‌شیرینی ورقه‌ای از دوستم ژانل، که یک آشپز فوق‌العاده است. اگر زمان کافی در اختیاردارید از یک یا دو ساعت قبل از درست کردن خمیر داخل شیرینی، پنیر ریکوتا را در یخچال قرار دهید تا خشک و بدون آب شود.

مواد لازم برای تهیه اشترودل آلبالو و پنیر خامه‌ای

 
 ۱۲۵ گرم پنیر ریکوتای خامه‌ای (بین یک تا دو ساعت آبکشی شده)
 ۱۲۵ گرم پنیر خامه‌ای نرم
 ۳ قاشق غذاخوری شکر دانه‌ریز
 یک قاشق چای‌خوری عطرمایه وانیل
یک عدد تخم‌مرغ
۵ ورقه خمیر شیرینی فیلو
 ۸۰ گرم کره آب‌شده
 ۲ قاشق غذاخوری خرده‌نان خشک‌شده
 ۶۸۰ گرم کمپوت آلبالو ،آبکش شده
یک قاشق غذاخوری خلال بادام تفت‌داده شده
پودر قند به میزان لازم

طرز تهیه:

فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و سینی فر را با یک‌لایه قطع کاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌پزی بپوشانید. پنیر ریکوتا، پنیر خامه‌ای، شکر و وانیل را مخلوط کرده و آن را هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کرده و خوب بزنید یک‌لایه خمیر فیلو را روی سطح صاف قرار داده و با قلم‌مو آشپزخانه به آن کره آب‌شده بزنید. روی آن را با لایه دیگری از نان فیلو و کره آب‌شده بپوشانید. این کار را تکرار کنید تا همه ورقه‌های فیلو مصرف شوند. (باید مقداری از کره آب‌شده باقی بماند.)

خرده‌های نان را به‌طور یکنواخت روی سطح شیرینی پخش‌کنید. با استفاده از قاشق مخلوط پنیر را از درازا روی حاشیه، به‌غیراز تکه‌‌ای از لبه‌ی خمیر بمالید. روی آن آلبالو و خلال بادام بریزید. شیرینی را پیچیده و به‌صورت رولت درآورید. به‌طوری‌که مواد میانی، داخل خمیر قرار بگیرند. برای چسباندن انتهای فیلو از کره آب‌شده کمک بگیرید.

اشترو دل را روی سینی بگذارید و باقی کره آب‌شده را روی آن اضافه کنید.

به مدت ۱۵ دقیقه درون فر قرار دهید سپس دما را به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد کاهش داده و پنج دقیقه دیگر بپزید تا طلایی‌رنگ و ترد شود. ۳۰ دقیقه صبر کنید شیرینی خنک گردد، سپس مقدار زیادی پودر قند روی آن ریخته و آن را برش بزنید و اشترودل را سرو نمایید.

مناسب ۸ تا ۱۰ نفر

 

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن