ایتالیا

اسپاگتی با سیر و فلفل چیلی

پاستا ایتالیایی

مجله ایده و آموزش دیفرمگسفرنامه غذاغذای ایتالیاییسرآشپز می‌گوید این احساس در آخر یک ضیافت شام که همه‌چیز سریع و به‌خوبی برگزارشده است خیلی عالی است و راز و رمز این اتفاق در ترکیب صحیح مواد سس است.

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی:

 ۴۰۰ گرم اسپاگتی
 نمک
روغن‌زیتون به مقدار لازم
 دو حبه سیر ریز شده
یک عدد فلفل چیلی قرمز کوچک ریز خردشده
یک‌دوم فنجان جعفری ریز خردشده
پنیر پارمیزان تازه رنده شده (دلخواه)

پاستا را در یک ظرف بزرگ آب جوش و کمی نمک طبق دستور روی بسته‌بندی آن بپزید حدود ۴ دقیقه قبل از آماده شدن پاستا مقدار را در ۱۰۰ میلی‌لیتر روغن‌زیتون را در یک ماهیتابه حرارت دهید و سیر و فلفل چیلی را در آن سرخ‌کنید.

هنگامی‌که سیر به رنگ قهوه‌ای فندقی درآمد یک‌دوم فنجان از آب داغ پاستا را اضافه کنید تا از پخت بیشتر سیر جلوگیری کنید. آنرا هنگام آبکش کردن پاستا از حرارت از روی حرارت بردارید.

پس از آبکش کردن پاستا ماهیتابه را دوباره روی حرارت برگردانید و پاستا، جعفری و کمی روغن‌زیتون بیشتر اضافه کنید.

مدام ماهیتابه را تکان دهید تا پاستا با دیگر مواد مخلوط شود آب و روغن مواد باهم ترکیب خواهد شد که غلظت بیشتری به پاستا می‌دهد و کاملاً با آن‌ها آغشته می‌شود در صورت تمایل بانمک فلفل و پاشیدن مقداری پنیر پارمیزان به آن طعم بهتری بدهید.

مناسب ۴ نفر

 

منبع
منبع متن: کتاب فود سفری نشر بهینه فراگیر
برچسب ها

دیگر پست‌های دیفرمگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن